Zo Kinderopvang

Kinderen in alle leeftijden leren bij Zo Kinderopvang spelenderwijs. Kinderen vervelen zich bij Zo geen moment.

 

En nog belangrijker: Zo Kinderopvang geeft uw kind een blijvende voorsprong. Want kinderopvang is zoveel meer dan alleen een plek waar uw kind wordt opgevangen tijdens uw werkuren. Bij Zo is het een warme en uitstekende aanvulling op de thuisopvoeding. Van 0 t/m 12 jaar; alles onder één dak. Wel zo prettig.

Buitenschoolse opvang bij Zo aan het Oosteinde

Deze BSO vindt u in het gezellige gebouw aan het Oosteinde. Buiten én binnen valt er genoeg te zien, te spelen en te ontdekken in de lichte, vrolijke ruimtes met volop spelmateriaal. De buitenschoolse opvang heeft elke dag een uitgebreid activiteitenprogramma voor kinderen van alle leeftijden. Er is vooral veel aandacht voor buitenactiviteiten. We vinden het belangrijk dat kinderen zelf meebeslissen over hun activiteiten. Dat doen we aan de hand van een kinderraad, waarin de kinderen deelnemen.

Rita Stouten, vestigingsmanager: “De ouders van kinderen die naar onze opvang toe gaan zijn enthousiast over ons pedagogisch programma dat op verschillende leeftijdsgroepen is gericht. We houden ouders wekelijks op de hoogte van ons programma en onze afwisselende activiteiten met de kinderen. En natuurlijk van ons thema dat elke maand verandert.”

De voordelen van BSO bij Zo aan het Oosteinde op een rijtje:

  • Persoonlijke en huiselijke BSO voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar
  • Aparte groep voor jonge kinderen
  • Gediplomeerde pedagogisch medewerkers, in bezit van kinder-EHBO
  • Vaste gezichten op de groepen zorgen voor veilig en vertrouwd gevoel bij de kinderen
  • Vaste of flexibele opvang, BSO-contracten met of zonder schoolvakanties
  • Niet gebruikte dagen mag u het hele jaar door ruilen (mits beschikbaar)
  • Leuke activiteiten gericht op leeftijd van uw kind
  • Goede samenwerking met de school
  • Kinderen gaan dagelijks naar buiten en maken regelmatig leuke uitstapjes


Wilt u meer weten over Zo aan het Oosteinde of wilt u een keer langskomen om te kijken hoe de locatie eruitziet? Neemt u dan contact op met onze vestigingsmanager op 0714 225544 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Kijk ook op www.zokinderopvang.nl of op https://www.facebook.com/zoaanhetoosteinde.

© CBS De Gantel

×