BLOS

Boven de sportkantine van sportvereniging Wateringseveld in Den Haag vind je BLOS buitenschoolse opvang Guido de Moorstraat (voorheen BSO Hakuna Matata). Sportfanaten in de leeftijd van 4 tot 12 jaar kunnen hier hun hart ophalen, want op onze buitenschoolse opvang staat sport centraal. Na schooltijd kunnen kinderen lekker komen sporten, spelen en ontspannen.

Onze buitenschoolse opvang is gevestigd op de bovenverdieping van de sportkantine van Sv. Wateringseveld in Den Haag. We mogen buiten gebruikmaken van het kunstgrasveld van de vereniging en hebben binnen een mooie eigen BSO-ruimte. Deze ruimte hebben wij ingedeeld op basis van leeftijd, maar het lokaal is open waardoor de kinderen overal kunnen spelen. Voor de kinderen van 8 jaar en ouder hebben we apart speelmateriaal. Door de vele ruimte die we zowel binnen als buiten hebben, kunnen we het hele jaar door toffe sport- en spelactiviteiten doen.

Op onze BSO staat sporten elke dag centraal. Nadat we de kinderen opgehaald hebben van school, eten en drinken we rustig. Daarna is het tijd voor actie en gaan we lekker naar buiten om de sporten. Gedurende het jaar krijgen de kinderen verschillende sporten aangeboden, zoals hockey, judo, voetbal, handbal, slagbal. Zo ontdekken ze welke sporten ze echt leuk vinden. Door middel van sport leren wij de kinderen 21e-eeuwse vaardigheden. Dit zijn vaardigheden die wij in de huidige maatschappij nodig hebben, zoals feedback geven en ontvangen, hulp vragen en geven, initiatief durven nemen en analytisch denken. Na de vaste sportactiviteiten, mogen de kinderen lekker vrij spelen of huiswerk maken.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze buitenschoolse opvang? En ben je op zoek naar een gave buitenschoolse opvang voor jouw zoon of dochter? Neem dan een kijkje op onze locatiepagina en vraag een vrijblijvende rondleiding aan. Je bent van harte welkom!

Met vriendelijke groet,

Manja van Otterloo. (locatiecoördinator)

https://www.blos.nl/nl/vestiging/blos-sport-buitenschoolse-opvang-den-haag-locatie-guido-de-moorstraat

06-18684046

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© CBS De Gantel

×